Keresztes Ildikó bömbölése és Nagy Feró kirohanása után Malek Miklós a szombat esti adás alatt történtek miatt üvöltözni kezdett, így már csak Gesztitől várunk valamit, és mindenkinek meglesz a maga főszerepe az X-Faktor drámájában. A Blikk híre szerint Malek azért akadt ki Geszti Péterre, mert az Kocsis Tibort akarta hazaküldeni Lil C helyett.

"Bevallom őszintén, azt mondtam Péternek, hogy ez egy igazán szemét húzás volt. Kihozott a sodromból, és nem is értem, miért Tibót akarta hazaküldeni Lil C-vel szemben. Szerintem ez merő taktikázás volt, semmi más. Lehet, hogy félti a csapatát a mentoráltjaimtól, de ez akkor sem volt igazságos" - panaszolta Malek a lapnak. "A párbajdalok előtt egy pillanatra megijedtem, de tudtam, hogy Tibo még betegen is százszázalékosan fog teljesíteni. Persze érzékenyen érintett, hogy párbajoznia kellett, hiszen erre senki sem számított. Tisztelem Pétert, és mindig ő mondja, hogy ne matekozzanak a többiek, éppen ezért pont tőle nem vártam ezt."

"Miki egy kicsit felszívta magát, de majd lenyugszik. Tudom, milyen érzés lehet neki az, hogy Tibót akartam hazaküldeni, hiszen én ugyanilyen dühös voltam tavaly Ildikóra, amikor Vecát kiejtette. Én a mai napig fel tudom hergelni magam ezen, de Miki versenyzője megúszta a kiesést, úgyhogy megnyugodhat" - reagált Geszti, aki hozzátette, egyszerűen Lil C-t érezte jobbnak.