A válófélben lévő milliomos-celeb csalódott legjobb barátnőiben és kizárta őket életéből, még azelőtt, hogy megtudta volna, hogy egy ismeretlen, de jól értesült forrás szerint a csajok szóba álltak exével, Kris Humphries-zal - írja a Radar Online.

„Kim őrülten dühös lenne, ha megtudná, hogy két barátnője is beszélt Krisszel, ráadásul most vasárnap. Kim baráti körét sokkolta a válás híre, és hogy Kris teljesen eltűnt az életükből. Korábbi barátaik teljesen eltűntek Kim életéből, ami sokkolta a mostani legjobb barátnőit. Most ők is úgy érzik, hogy bármikor lecserélhetők Kim életében, már csak azért is, mert a letiltott barátokkal10 éve ismerték egymást”—mondta a lapnak a forrás.

A Us Weekly eközben arról ír, Humphries mennyire bunkó volt nejével: „Társaságban szégyenítette meg. Hülyének nevezte. Nagyon durva volt. Meg akarta törni Kim önbizalmát, hogy irányíthassa. Igazán borzasztó dolgokat mondott neki. Egyszer azt mondta, nem tehetséges, és a sikere nem fog sokáig tartani. Nagyseggűnek nevezte” – mondta egy másik jól értesült forrás az amerikai lapnak.