Édesapja emlékkoncertjén lép fel utoljára átalakulása előtt Tunyogi Bernadett

2011.11.24. 16:21 Módosítva: 2011.11.24. 16:24

Csodálatos sajtóanyagot kaptunk, kommentár nélkül közöljük: Tunyogi Bernadett számára duplán fontos lesz november 27-e: ekkor ugyanis édesapja halálának 3. évfordulója alkalmából színpadra lép a Millenárison, ahol Tunyogi Péter is énekelni fog és hologram segítségével jelen lesz az eseményen. Emellett pedig Bernadett utoljára szerepel azelőtt, hogy egy régóta tervezett beavatkozásra szánná el magát.

„Az utóbbi időben több magánéleti változáson vagyok túl: édesapám elvesztése hihetetlen fájdalommal járt, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, ezek után pedig a házasságom is zátonyra futott” – vallotta őszintén Tunyogi Bernadett. – „Ezek az események indították el bennem azt, hogy gyökeresen változtassak az életemen, és megműttetem az orrom. Már nagyon régóta gondolkoztam a beavatkozáson, és most alkalmam nyílt arra, hogy a soproni WABI Szépség Centrumban egy neves szakember, kezei alatt szépülhessek meg. Úgy érzem, kell ez a változás ahhoz, hogy új irányt vehessen az életem.”

A színésznő a következő év elejétől már teljesen megújult külsővel lép színpadra. Többek között látható lesz a Győri Nemzeti Színház musical gáláján, a Miskolci Nemzeti Színház Menyasszonytáncában, majd a Szegedi Szabadtéri Játékok rendezvényi közt a Jekyll és Hyde című darabban.