Alec Baldwin attól akadt ki december 6-án, hogy megkérték, kapcsolja ki a telefonját, mielőtt felszállt volna a Los Angeles-ből induló gép. A többi utas már bekapcsolt övvel várt a felszállásra, a színész azonban felállt a székéből, berohant a mosdóba és bedobta a telefonját. Állítólag annyira becsapta a mosdó ajtaját, hogy a pilótafülke is beleremegett, és maga a pilóta is megijedt.

 

Az American Airlines ezt a Facebook oldalára is kiírta, ugyan nem nevezték meg Alec Baldwint, de a TMZ úgy tudja, ő hisztizett. "Ez a személy nem volt hajlandó kikapcsolni a telefonját, amikor erre megkérték. Az utas végül felállt, és bedobta a teelfonját a mosdóba. A pilótafülke személyzete azonnal felvette a kapcsolatot az utaskísérőkkel, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e. Az utas rendkívül durva és sértő volt a személyzettel."

Az 53 éves színész a Twitter oldalán kommentálta az esetet. "Nem voltál ott, nem tudod, mi történt valójában. Nem túl okos dolog, ítélkezni valami felett, amit csak a média szemszögéből ismersz!" – írta a New York-i polgármesteri székbe vágyó Alec Baldwin.