Sir Paul McCartney tegnapelőtti The 02 in London koncertjéhez a Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood is csatlakozott. „Van egy meglepetésem”- mondta a Beatles-legenda a közönségnek, mielőtt bevezette a Stones gitárosát, akivel a Get Back című számot adták elő. A duó nagy tapsot kapott az egyébként hírességeket is felvonultató közönségtől, aminek soraiban jelen volt Kate Moss, a Pink Floyd gitárosa David Gilmour, valamint a Life’s Too Short című tévésorozat színésze Warwick Davis.

Paul McCartney közel három órás koncertje végigvezette a közönséget az énekes-gitáros egész pályáján, sok-sok Beatles klasszikussal. A koncert elején az énekes elmondta, hogy jó ismét a hazájában játszani, miután rengeteg koncertet adott Amerikában és Európa szerte az „On The Run Tour” koncertsorozat során. „Nagyszerű itthon lenni, miután körbeutaztuk az egész világot. Ez egy olyan csodás pillanat, hogy megyek és iszom magamra még egyet.”

A dalszerző tisztelettel adózott a szintén jelen lévő családjának is, nekik szentelve a Let Me Roll It című számot. A szám előtt így beszélt: „Szeretnék néhány különleges embert bemutatni nektek. Persze mindnyájan különlegesek vagytok a számomra, de nem vagytok a rokonaim. Ezek az emberek viszont azok. Szóval, helló srácok!” Az On The Run Tour következő állomása Svédországban, Stockholmban lesz december 10-én. A koncertsorozat Liverpool-ban ér majd véget, december 20-án.