Leonardo DiCaprio barátai nem szeretnek a színész magánrepülőjén utazni, mert azt átjárja kutyájának bűze - írta a Femalefirst. A Nagy Gatsby színésze imádott kutyáját – egy hét éves, Django névre hallgató francia buldog – mindenhová magával viszi, de a barátai, beleértve Armie Hammer-t és Carey Mulligan-t nincsenek elragadtatva ettől, mivel a kutya krónikus gázproblémákkal küzd.

„Én nem tudom, Leo mivel eteti a kutyát, de Djangó bűzlik" - idézte a lap a valamelyik havert. "Folyamatosan zabál és fingik, amit egész úton szagolhatsz. Először persze vicces, amikor elereszt egyet, mindenki a másikra mutogat, hogy biztos ő volt, de egy óra elteltével már egyáltalán nem az, sőt émelyítő a bűz. A repülés végére a repülőgép WC-je az egyetlen hely, ahol friss levegőhöz jutsz!”

Django közel egy évtizede van Leo-nál, így érthető a szoros kapcsolatuk, azonban öt óra egy folyamatosan fingó kutyával nem egy leányálom. Persze Leonardo barátai nem a kutyát, hanem a színészt hibáztatják, mivel ő már rég hozzászokott Django szagához. A forrás a National Enqurier magazinnak hozzátette: „Nem hinném, hogy ez a kutya hibája lenne. Valószínűleg attól ilyen gázos a kutya, amit Leo ad neki enni. A francia bulldogok egyébként is közismertek az érzékeny emésztőrendszerükről. A legviccesebb az, hogy Leo egyszerűen nem érti, mi a probléma. Valószínűleg azért, mert már megszokta a szagát. Vagy ez, vagy nincs szaglása.”