Lindsay Lohan playboyos szereplése állítólag hatalmas sikert hozott a magazinnak, de az AmyGrindhouse szerint fenntartásokkal kell fogadni a statisztikákat. Mint írják, a TMZ a lap sajtósai által bekamuzott sajtóközlemény alapján tették közhírré, hogy a Lohan-címlapot vették a népek, mint a cukrot (annak ellenére, hogy a képek korábban már mind kiszivárogtak). "Lindsay Lohan megérte a pénzét a Playboynak, mert a

lap országszerte elfogyott. Forrásaink szerint az olyan nagyvárosokban, mint New York és Los Angeles, többször is újabb szállítmányokat kellett rendelniük a kiadványból az újságosoknak. Forrásaink szerint emellett az online statisztikákra is jó hatással volt Lindsay megjelenése a maga-zinban: sokan fizettek elő az online kiadásra is."

Ezzel szemben a Fox News azt írja, péntek reggel folyamatosan figyelték az újságosbódékat New Yorktól Philadelphiáig, de nem tapasztaltak érdeklődést. "Senki sem veszi – kaptuk a választ mindenhol", írják. Kérdésükre, hogy vajon miért nem, a Fleshbot egyik szerkesztője, Lux Alptraum úgy nyilatkozott: egyáltalán nincs meglepve, mert semmi sokkoló, vagy különösebben újszerű sincs Lohan fotósorozatában.

"Noha ezek a képek kicsit közelebb voltak már az igazi, szemből-meztelenül-fotókhoz, mint az eddigiek, ezek sem voltak azok igazán. Semmi új nem volt abban sem, hogy Lohan Marilyn Monroe-nak öltözött, és nem ért fel a várakozzásal, amit az olvasók a Playboy ígéretei miatt támasztottak" – fejtette ki.