Chaz Bono nemrégiben szakított menyasszonyával Jennifer Elia-val - írta a FemaleFirst. A 42 éves Chaz Bono – aki nőként született, és eredetileg Chastity-nek hívták, a három évvel ezelőtti nemváltoztató műtétjéig – elmagyarázta, hogy nagyon hosszú az a 12 év, amit együtt töltöttek és továbbra is jó viszonyban vannak egymással. Chaz saját Twitter oldalán írta rajongóinak: „Köszönjük, hogy aggódtok amiatt, hogy szétváltunk. De minden rendben van, jó a viszonyunk, tiszteljük és szeretjük egymást”.

Chaz Bono – a híres énekesnő Cher és exférje Sonny Bono lánya / fia – korábban úgy tervezte, hogy feleségül veszi régi szerelmét a következő évben, de most elismerte, hogy egyelőre „félretették a dolgokat”.

Nemrég kifejtette: „Mi már két éve foglalkozunk a házasság gondolatával, de félre kell tennünk ezeket a dolgokat egy kis időre. Azt mondanám, hogy egy éven belül. Tényleg nem kifogásokat keresek, de nagyon sok mindenen mentünk keresztül. Engem toperáltak férfivá, ő főiskolára ment. Aztán, tudod filmet forgattunk. Én könyvet írtam. Ez nagyon sok volt. Most úgy érzem, hogyha egyszer ezeknek vége lesz, akkor ülhetünk le és tervezgethetünk esküvőt.”