Hatméteres repülés után egy háztetőn kötött ki autójával egy fresnoi férfi, miután a ködös, esős időben száguldozva elnézett egy kanyart - írja a Daily Mail. A kocsit a környéken élő barátnőjétől lopta. A házban senki sem sérült meg, csak a sofőr törte el a lábát, amikor leugrott a tetőről.

A házbeliek elmondták, hogy egy nagy puffanásra riadtak, amelyben a ház is beleremegett, amikor pedig kimentek, alig hittek a szemüknek, amikor meglátták az autót a házuk tetején. A helyi rendőrség szerint Benjamin Tucker, az autó sofőrje a ház előtti kanyarban a megengedett, ötven kilométer per órás sebességnél jóval gyorsabban hajtva elvesztette uralmát a kocsi fölött, amit aztán a járdaszegély, illetve az előkertben található sziklák szó szerint feldobtak a háztetőre.

A sofőrt néhány utcával arrébb le is kapcsolták a rendőrök, miután törött lábbal hiába próbált elmenekülni az őt üldöző osztag elől. Tuckert cserbenhagyásos közlekedési baleset miatt állíthatják bíróság elé. Arról egyelőre nincs információ, hogy találtak-e drogot, vagy alkoholt a vérében.