Zajlik az élet a jelenlegi és egykori villalakók körül. A Blikk információi szerint a nemrég kiesett VV Gergőt rettenetesen kiosztotta Seherezádé anyja, mondván, Gergő csak szórakozott a lányával. Eközben VV Kinga sikertelenül próbálta felszedni mentorát.

Hímsoviniszta alfahímnek nevezte Seherezádé anyja az egykori börtöntöltelék VV Gergőt egy találkozón. A hölgy, aki korábban kurafinak is aposztrofálta a celebritást, kifejtette, hogy Gergő egy nagyképű alak, aki csak játszott a lányával, és  észre kellett volna vennie, hogy Seherezádé gyengéd érzelmeket táplál iránta. Gergő vállvonogatással reagált a vádakra, és csak annyit mondott a dühös amazonnak, hogy majd a lányával személyesen kívánja tisztázni az ügyet.

Eközben a tisztességesen elhízott VV Kinga együtt vacsorázott mentorával, Vastag Csabával, az X-Faktor tavalyi győztesével. A Bors információi szerint a szőke celebritás annyira rácsúszott Vastagra, hogy egész este udvarolt neki, az énekes pedig diplomatikusan hárította közeledését. "Bejön nekem Csaba, nagyon cuki!" - lelkendezett Kinga, míg Vastag csak annyit mondott, hogy nem akarta megbántani a kedvesen enyelgő Kingát, de nem akar tőle semmit.