"Karácsonyra kaptam tőle ajándékba, akkor gondolkodtam, hogy adunk egy képet, de aztán rájöttem, nehogy már nekem kelljen magyarázkodnom azért, hogy a barátommal külföldön nyaralok vagy Dubajban, vagy Amerikában vagy Hongkongban" –nyilatkozta VV Gigi a Fókusznak ami annyira nem először, és nyilván nem is utoljára történik. A Blikk egyik olvasója szerint VV Gigi egyedül repült, nem a pasijával.

VV Gigi azt is elmondta, igyekszik nem felfedni pasiját, akivel öt hónapja van kapcsolatban, annyira titkolja, hogy még a barátait is félrevezette: direkt több férfivel jelent meg egy helyen, hogy ne derüljön ki, ki a párja. Azt mondta a Fókusznak, fél, hogy ha "a média beleavatkozik, nem bírná a kapcsolatuk".

"A NekedValó megszűnt, nekem a tánc az előnyöm, vissza is megyek a táncos múltamhoz, elkezdek új dolgokat is csinálni. Azt a vonalat képviselem, amit eddig is képviseltem" – mondta VV Gigi, csak hát ugye mi az a vonal: bizarr pornóban szerepelt, kihallgatták a Dubaj-botrány miatt. Győzikével vagy kavart, vagy nem, azt csak a jóég tudja, és szopnék feliratú pólóban hostesskedett az erotikaiparban.

A riportot VV Gigi azza zárta, szerinte az exjátékos, Baukó Éva az ő a hátán akart felkapaszkodni a dubajozós sztorival.