Drew Barrymore jelenleg szuperboldog párja, Will Kopelman oldalán  –írta a Showbizspy. A 36 éves színésznő – akinek nemrégiben volt az eljegyzése a művészeti tanácsadóval – nagyon élvezi a stabilitást, amiben eddig nem volt része, és saját magát is lenyűgözte, mennyire kényelmesen érzi magát egy lapos kapcsolatban.

„Ő csodálatos. Ő nagyon, nagyon aranyos és kedves. Ez tényleg jó dolog. Szuper boldog vagyok” – mondta. „Ez egyszerűen a legjobb! Rengeteget utazunk, és együtt töltjük a hétvégéket – tele szerelemmel. Ez egy igazán csodás dolog, és teljes mértékben eltér attól, ahogyan felnőttem, ahogyan idáig éltem, mert régebben minden bizonytalan volt és következetlen, rengeteg hullámvölggyel. Vicces, hogy amikor fiatalabb voltam, akkor utáltam a megszokást, a lapos kapcsolatokat – mindig arra vágytam, hogy egyszer fenn, egyszer lenn legyek, mintha egy hullámvasúton ülnék. De most tényleg élvezem a mi „lapos kapcsolatunkat.”

A színésznő úgy gondolja, végre megtalálta a helyes egyensúlyt az életében, és mára már sokkalta érettebb. „Ahogy öregszem, úgy akarom egyre inkább megtalálni az egyensúlyt és a nyugalmat az életemben. Lassan betöltöm a negyvenet, és úgy érzem, azok a dolgok, amikre mindig is vágytam, végre megvalósulnak.”