A TMZ-hez került 12 oldalas vádirat szerint Lindsay Lohannek azért kellett a napokban a Los Angeles-i bíróság elé állnia, mert egy feltehetően őrült fickó, bizonyos Thomas A. Green azt állítja, átverte őt Lohan. A férfi egyébként luxuskurvának gondolja.

Állítólag Lohan beszélt vele a Facebookon (!) arról, hogy csináljanak egy dot-com bizniszt, valami weboldalas dolgot, amiből nem lett természetesen semmi. Ezért a férfi tisztességtelen üzleti hozzáállás miatt perli Lohant.

Green agya addig járt, amíg ki nem dobta azt az összeesküvés-elméletet, miszerint Lohannek köze van Bin Laden meggyilkolásához. "Thomas kijelenti, hogy ha Lohan elismeri, hogy Osoma Bin Ladden civil összeesküvőihez tartozik, akkor kegyelmet kap" - áll a 12 oldalas, állítólag összefüggéstelen szövegekkel teli papíron. A férfi azt is leírja, hogy tengerészgyalogos volt, hallucinációk és zavarodottsága miatt nemrég hajléktalanszállón töltött el némi időt. Aztán, minden előzetes felvezetés nélkül azt írja: "Lindsay Lohan egy luxuskurva".

Nem Green az egyetlen furcsa férfi Lindsay Lohan életében, január elején egy öregúr csengetett be a színésznőhöz, és nem volt hajlandó távozni.