Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld filmek) az anyja bőröndjébe vibrátort tett a kanadai reptéren, pusztán tréfából. Az anyja épp Angliába készült utazni.

Mint kiderült, a színésznő és az anyja már gyerekkora óta faszos viccekkel szórakoztatja egymást. A színésznő sminkese azonban közbelépett. "A sminkesemtől kaptam a hatalmas gumi dildót, húsvétra, nem tudom miért. Határozottan dekoratív darab, de nem működik" - nyilatkozta a 2009-ben az év legszexisebb nőjének választott Kate Beckinsale. "Csak azt gondoltam, beteszem a csomagjába, és amikor a repülőtéren becsekkol azzal, talán felvidítja. A sminkesem aztán szólt, hogy ezt ne tegyem, szóval fel kellett hívnom a mamámat, és mondtam, nézzen bele a táskájába" - mondta a színésznő, és hozzátette, az anyja sokkot kapott a műbránertől.

Beckinsale ezután azt is elmondta, nem érti az anyját, gyerekkorától kezdve faszos viccekkel poénkodnak. Ő akárhányszor elhagyja a szülői házat, mindig hagy valami broki-dolgot, például egy banánt és két almát. Náluk állítólag ez a fajta viccelődés családi hagyomány.