Brigitte Nielsen azt állítja, hogy Sylvester Stallone borzalmas az ágyban - írta a Femalefirst. A 65 éves színész és a modell-színésznő két évig voltak házasok. A dán asszony elmondta, hogy volt férje olyan volt, mint egy nyúl és arról is mesélt, hogy volt némi mellékhatása a szexuális életükre a Stallone által szedett szteroidoknak is.

Nielsen erről a Celeb vagyok, ments ki innen német licencében beszélt. A műsorvezető megkérdezte tőle: "Szerinted a golyói összementek, mikor szteroidokat használt?" Nielsen pedig nevetve válaszolta: "Igen, igen, igen". Arra a kérdésre, hogy Sly jó volt-e az ágyban azt válaszolta: "Nem! Olyan volt, mint egy nyúl."

A 48 éves sztár arról is mesélt, hogy férje teljesen megváltozott az esküvőt követően, szinte birtokolta őt. „Egy nappal azután, hogy férjhez mentem, egy teljesen más ember lett belőle. Úgy kezelt, mint egy autót. Szörnyű volt.” Sylvester Stallone egyébként korábban már elismerte, hogy az asszonnyal való kapcsolata idején „átmeneti őrület” lett úrrá rajta.