Jay-Z mégis káromkodik

2012.01.19. 12:08

Jay-Z sajtósai cáfolják azt a szárnyra kapott hírt, miszerint a rapper megfogadta, hogy kislánya megszületése után nem használja többé a „kurva” szót dalszövegeiben. A sztár, aki első gyermekének születését ünnepelte feleségével Beyoncé-vel a hónap elején, kiadott egy verset, amit kislányának írt, amelyben megígéri, hogy többé nem használja a „kurva”-t - állt a W.E.N.N. hírében. Ezzel szemben az énekes szóvivője elmondta a TMZ alapítójának, Harley Levin-nek, hogy ez az állítás valótlan.

Levin Twitter oldalán olvasható az alábbi: „Mi Jay-Z válaszáról beszélgettünk. A sztori az volt, hogy Jay-Z nem használja többé a „kurva” szót azután, hogy megszületik a gyermeke. Ő azonban soha nem mondott ilyet.” A cáfolat néhány órával azután érkezett, hogy Beyoncé szóvivője elmondta, az állítólagos interjú, amit Beyoncé adott lánya, Blue Ivy Carter születése óta, hamis.

Blue Ivy Carter lett a legfiatalabb, aki valaha is felkerült az amerikai Billboard listára (természetesen nem ő, hanem az általa inspirált szám). Jay-Z a hét elején adta ki az új számot, a Glory-t, amit a lányának ajánlott. A szám leginkább az ő gügyögéséről és sírásáról szól, ezért a kisbaba hivatalosan is a Billboard Chart 74.