A RadarOnline azzal gyanúsította meg Kelly Osbourne-t, hogy újra inni kezdett, amit Ozzy lánya már cáfolt is. A Radar szerint Osbourne

kisasszony a Golden Globe-díjátadó előtt kezdett lelkes fogyasztásba, három év józanság után – igaz, korábban nem alkoholtól függött, hanem gyógyszerektől.

"Láttam koktélokat, sört és pezsgőt fogyasztani, meg azt is, hogy alig áll a lábán. Kelly eléggé szétcsapta magát, egyszer majdnem hanyattesett, nekem kellett elkapnom! Ha inni kezd, totál kijön rajta a Christina Aguilera iránt érzett gyűlölete. Egész este arról beszélt, mennyire utálja őt! Talán azt gondolja, az ivás még okés, hiszen régen gyógyszerfüggő volt, de úgy vélem, ha józan akarsz lenni, akkor JÓZANNAK kell lenni és pont" – írta a lap saját forrásra hivatkozva.

Aztán frissítették az anyagot, mondván, sem az időt, sem a helyszínt nem sikerült pontosan írniuk, de ekkorra már Osbourne is kiakadt. "Radar, ez elég vicces, mert egyik buliban sem voltam, hiszen éppen dolgoztam! Légyszi álljatok le azzal, hogy ökörségeket írtok rólam, egyik Golden Globe-partin sem voltam ott!" Külön szórakoztató, hogy a Radar cikkének végén kedvesen megjegyzik: Osbourne szóvivőjét nem sikerült elérniük. A címlapról mindenesetre leszedték az anyagot.