Britney Spears exét kórházba szállították hétfőn, miután összeesett egy tévés fogyókúra-show felvételén. A 33 éves, túlsúlyos ex-táncosnál szívrohamra gyanakodtak, de valójában nem az volt neki.

„Kevin épp Doonside-ban volt a Giants-ekkel, az Ausztrál Focicsapattal edzettek a műsor résztvevői. Ő is részt vett a feladatban, futnia kellett és labdát fogni, és míg sorozatbeli társa elvégezte a feladatot, ő elkezdett mellkasi fájdalomra és heves szívdobogásra panaszkodni. Ezt a műsort természetesen állandó orvosi jelenléttel forgatunk, és azonnal megkezdtük Kevin kezelését. Úgy tűnt, kisebb szívrohama van, ezért azonnal kórházba szállíttatuk” – mondta a Channel 9-nak a show szóvivője.

A kórházban kiderült, hogy mégsincs olyan nagy baj, de egyelőre Federline bent marad. Ez a második alkalom, hogy a 9 hete forgatott fogyókúrás műsorban Spears exéhez mentőt kell hívni, korábban a meleg csinálta ki annyira, hogy összeesett. A dagadt Federline már 2009-ben jelentkezett egy fogyi-showba, és már akkor azt terjesztették róla, hogy szívproblémái vannak.