Schobert Norbi szerint autót karcolni olyan, mint kutyát mérgezni

2012.01.25. 15:15

Schobert Norbi a mai nap folyamán tette ki frissen agyonkarcolt autójának képét Facebookra, és dobott mellé egy szomorú kisregényt, amiből kiderült, hogy ameddig ő sportolt, valaki megkarcolta szeretett járművét. “Teljesen mindegy, hogy a személyemnek szólt-e, vagy csak egyszerű rongálás történt. Szerintem ez egy mindenkit érintő jelenség” - mondta a Velvetnek kissé feszülten Norbi, aki nem tervezi megtalálni az elkövetőt, egyszerűen beviszi a kocsit a szervízbe. “Aki elkövette, annak sokkal szebb életet és lelki egészséget kívánok!” Schobertnek nem származik az ügyből anyagi vesztesége, a biztosítása fedezi a javítás költségeit, de rosszul érzi magát az esettől.

“Ha más autóval csinálják és látom, épp ezt gondolom. Ha valaki ilyet csinál egy járó autóval, az olyasmi, mint amikor kutyát mérgeznek. Irigy, gyáva és indokolatlan, egy autó nem tehet semmiről, az is csak emberek munkája. Valaki évek óta vigyáz rá, mossa, políroztatja, takarítja, és ez történik” - avatott minket be az autóhoz fűződő viszonyához, amit már második éve használt tartós bérléssel.

Norbit szerencsére gyorsan megvigasztalta családja, Rubint Réka komoly átkot szórt a leférgezett elkövetőre, és posztolt egy képet, amin gyermekük társaságában egy ebéddel próbálják túltenni magukat a sokkon.

norbikocsi