Filmet rendez a január végén szabadult Ambrus Attila, azaz a Viszkis életéből Dobray György - írja a Vasárnapi Blikk. A rendező szerint az exbankrabló Ambrus a filmért nem kaphat díjat a törvények szerint, és vélhetően vagy áldozatként vagy rendőrként egy kis szerepet is kap majd benne. Emellett mivel róla szól majd a film, ezért szaktanácsadóként is igénybe veszi őt a stáb. A forgatás április közepén kezdődik a lap szerint.

Ambrus pénzt nem kaphatott a filmért a rendezőtől, ezért Dobray magára vállalta a taníttatását. Így diplomázhatott le Ambrus a Dunaújvárosi Főiskolán, és így tanulhatott meg korongozni. Az utóbbi szaktudása miatt valószínűleg fazekasként fog elhelyezkedni, így gyönyörű, kerámiából készült whyskis-poharakat is exportálhat majd Magyarország. Ambrus ugyanakkor még évtizedekig törtleszthet a kirámolt bankoknak, 100 ezer megkeresett forintjából 33 ezret vonnak majd le a jövőben.

Maga Ambrus egyelőre nem akar mutatkozni a nyilvánosság előtt, korábbi, MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában köszöni a szimpátiát, de türelmet kér: "Szükségem van most néhány napra, hogy megismerjem a megváltozott világot, ehhez kérek türelmet és megértést". Egyelőre arra se válaszolt, kinek a sztárgázsijára mondana igent egy interjúért cserébe, bár a hatályos jogszabályok szerint sehol sem reklámozhatná pénzért a bűntetteit.