Még mindig nincs vége Keleti Györgyi prostitúció-segítő sztorijának: a Vasárnapi Blikk szerint az olasz ügyészség is vádat emelt az ügyben. Keletinek nem kell Olaszországba utaznia, mivel a tárgyalások során nem szükséges a személyes jelenléte. Ítélethirdetés júniusban várható - prostitúció alkalmi elősegítésével vádolják.

"Ennek a bűncselekménynek sokkal kisebb a büntetési tétele, általában pénzbírság kifizetésére ítélik a vádlottat. Ennek összege ötezer euró is lehet, de előfordulhat, hogy  felfüggesztett börtönbüntetést kap" - fejtette ki a lapnak Massimiliano Scaringella, Keleti olasz ügyvédje.

Az előző részek tartalmából: Keleti Györgyit azzal gyanúsítják a hatóságok, hogy - részesedés fejében - segített szállást és ügyfélkört szervezni Olaszorzságban kurválkodó magyar lányoknak. A magyarországi eljárás már lezárult (márciusban 1 év 8 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre és 500 ezer forint pénzbírságra ítélték), az olasz júliusban lezárulni látszott, de hát ezek szerint mégsem.