2012.02.17. 13:47

A Las Vegas-i, híresen egészségtelen ételeket, alkoholt, cigarettát kínáló Heart Attack Grillben, (magyarul Szívroham grill) kapott egy férfi szívrohamot. Az étteremben hatalmas adagokat adnak (egy menü 8 ezer kalória), a 150 kiló feletti vendégek ingyen ehetnek, annyit, amennyit csak akarnak, az ételeket szívműtétekről nevezik el, a felszolgálók nővérkének vannak öltözve, a főnököt simán doktornak kell szólítani: a poén nem először sült el rosszul, de most videó is készült az groteszk szívrohamról – a vendégek eleinte azt hitték, megrendezett reklámakció az egész.

Az étterem honlapja az eset óta nem nagyon működik, a Facebookon is csak a rajongók posztolnak – írja az npr.org. A szívrohamot kapott vendég –elnézést, páciens– nevét nem tudni, csak azt, hogy a 40-es éveiben jár és Triple Bypass Burger-t evett, azaz 3 marhahúspogácsából összerakott óriásszendvicset. Mentők vitték el, túlélte a szívrohamot.

Nem úgy a Chandlerben található Heart Attack Grill 29 éves szóvivője, Blair River, aki 2011 márciusában halt meg tüdőgyulladásban, 260 kilósan: az az étterem azóta zárva tart, de River halála jó reklám volt – ismerte be az ABC interjújában a tulaj.