Justin Timberlake-ék kifigurázták Jay-Z-t és Beyoncét

tt
2012.02.20. 17:54

Jay-Z és Beyoncé lánya még csak hathetes, máris a Saturday Night Live-ban parodizálták őt is, anyjával és apjával együtt. Beyoncét Maya Rudolph alakította, aki itthon a Koszorúslányok című filmből lehet ismert.

Maya Rudolph előadta, hogyan szülte meg énekelve Beyoncé a lányát, Blue Ivy Cartert. Majd Taylor Swift érkezik hozzájuk látogatóba. Az újszülött lánygyerekből semmit nem látni, pusztán egy hatalmas hajrengeteget, ami kilóg a bölcsőből. Justin Timberlake is beugrik Maya-Beyoncéhoz, és gitározik a családnak mint Bon Iver - elnézést kér, hogy elkésett a buliból. (Ide kattintva láthat ebből jelenetet.)

Nem ez az első alkalom, hogy Timberlake Beyoncén viccelődik, a Single Ladies című klipet tornadresszben és magassarkúban táncolta el évekkel ezelőtt ugyanebben a műsorban. Azt még meg kell említeni, hogy Timberlake nem egyedül vicceskedik, a The Lonely Island nevű formációval dolgoznak együtt már régóta - velük készült például a My dick in a box című Timberlake klip, ráadásul a banda tagjai kisebb szerepet is kaptak a Barátság extrákkal című filmben.