18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

VV Attila utálja Verát, de nem a pornózásért

2012.02.21. 14:47 Módosítva: 2012.02.21. 14:56

"Mi van, pornóztál?" - vág bele a dolgok közepébe VV Attila. A Való Világ 5 másik szereplője, a pornós múltja miatt támadott Kertész Vera válaszolna, de Attila azonnal közli, leszarja az egészet. "Kurvára utállak, sőt még le is nézlek sok mindenért" - hallható a nemrég közzétett videóban. Ezen a ponton a dráma óriási fordulatot vesz, Attila módosít az irányon: "gusztustalannak tartom, hogy mindenki itt utalgat neked" - utalgat a pornóra. Állítja, szereti VV Pétert és Veronikát is, de amit "most tolnak, az nem jön be".

Elmondása szerint azért nem hívott össze mindenkit, és kezdett el "parádézni" a viselkedésük miatt, mert nem akarta Verát méltatlan helyzetbe hozni. "Ezért odakint fogsz te épp eleget kapni, és neked az egyetlen mentsvárad mi vagyunk, mert velünk élsz öt hónapig" - sorolja érveit. Vera bólogat, ez így van, Attis. Attila szerint a villalakók csak a bent történtek alapján alkothatnának véleményt Veráról. "Nem tudlak rosszabbnak látni" - sommázza az elhangzottakat Attila. Verának ez jól esik, pislog, fújtat, majdnem sír. Függöny.