18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sakálrészegen rappel egy videón Vastag Csaba

2012.02.23. 07:45

"Vastag Csaba és Gabe a Stereo 2.0-ból tökrészegen!" - olvasható annak a videónak a címe, amely a Blikk szerint napok óta kering a Youtube videomegosztón. A video több éve készült, keményen pálinkáznak rajta a haverok, köztük az X-faktor-győztes énekes is, akinek itt még hosszú a haja. "Szevasztok, cigányok!" - ordítanak a videón a fiúk, majd lehúznak egy kör snapszot. A felvételen a barátai vedelésre bíztatják Vastagot, aki épp a születésnapját ünnepelte: "Toljad a páleszt! Szétégeti a beleket, kihullik a fogad, hogy néztek ki? Mint a f...om kifordítva" - hívja fel egyikük az alkoholizmus veszélyeire Vastag figyelmét.

A nyereményautóját nem használó Vastag Csaba nagyot nézett a lap megkeresésére, azt hitte, hogy a hét évvel ezelőtti képsorok sose kerülnek elő. "Néhány hete hívott fel a cimborám, hogy ellopták a telefonját, de eszembe sem jutott, hogy még benne van a felvétel" - mondta a Blikknek a VV Kinga által is megkörnyékezett énekes, aki nem szégyenkezik a régi felvétel miatt. "Remélem, gyerekkori videók nem kerülnek elő rólam, mert ott még ruha sincs rajtam" - tette hozzá Vastag. Akárhogy is viccelődik, amikor a Bomfunk MC's Freestylerét rappeli, az megfizethetetlen.