"Nemrégiben jártam Péter lakásában. A bejáratnál egyből feltűnt Veronika szőrös csizmája, s azt sem tudtam nem észrevenni, hogy a tévé mellett a falon ékszerek lógnak" - kezdte a Borsnak adott interjúját a Való Világ 5 szereplőjének, Péternek a barátja, Dávid. A barát szerint "teljesen egyértelmű, hogy szexelnek", mivel többször is a lányt meghajtó Péternél látta a lány cuccait. Az alábbi friss Való Világ-video is alátámasztja ezt, ebben gyakorlatilag Péter és Veronika is beismeri a teljes kolónia előtt kettejük éjszakázását.

A lap által megszólaltatott barát szerint a Cristofellel együtt szerelmi háromszöggé bővült kapcsolati hálóban Veronika mozgatja a szálakat. "Mint a marionettbábukat, dróton rángatja mindkét fiút" - állítja Dávid, aki szerint Péter csak szexet akar Veronikától, míg Cristofel vélhetően bele van esve a lányba. Állítólag többször volt olyan, hogy telefonon megígérte Péternek, hogy felmegy hozzá, amiből nem lett semmi, sőt telefonon sem lehetett őt elérni napokig. "Veronika végtelenül megbízhatatlan lány" - tette hozzá Péter barátja.

A következő videón is Veronikát vádolja mindkét fiú azzal, hogy folyamatosan hantázik. Egy tisztázó beszélgetésre ültek össze a Villában, aminek során Cristofellel szakítottak, és Veronika hamar összerúgta a port Péterrel is, majd zokogva elvonult. Még a következő beszélgetés ellenére is:
Veronika: Te mit érzel irántam, Peti?
Péter: Nagyon szeretlek, Roni.
Veronika: De hogy?
Péter: A nagyon volt a jelző benne, a szeretlek pedig az ige.

Mindenesetre Dávid szerint haverja legutóbb "egy boszorkányjós lánnyal szűrte össze a levet", magyarán Veronika mellett mással is összejárt. Kettejük együttléte után a wicca-boszorkány azt jósolta Péternek, hogy "ha még egyszer összefekszik Veronikával, soha többé nem működik a szerszáma".