A 23 éves énekesnő felbérelt egy női testőrt, aki folyamatosan vele van a 10 hálószobás házában, mivel ott kísérteties jelenségeket tapasztalt. „Nem érzem itt jól magam. Libabőrös leszek ettől a helytől” - idézte a The Sun. Egy forrás elmondta, hogy Adele annyira megijedt a 7 millió fontos, két úszómedencével és egy magánkápolnával felszerelt házban, hogy a „hangoktól felugrott”.

A Grammy-díjas sztár inkább fizet 100 000 fontot évente a testőrnek, hogy egész évben maradjon vele a Sussexben lévő házban – ami korábban zárda volt – és kísérje el útjain. „Adele nagyon izgatott volt, hogy egy ilyen házban lakhat, azonban most mindez úgy tűnik mégsem hozza meg számára azt a boldogságot, amit remélt tőle. Meg van győződve arról, hogy kísértetek vannak a házban. Tisztában van a hely történetével, és ez a hely túl nagy ahhoz, hogy egyedül legyél benne a halottak szellemével.”

Az énekesnő két másik őrt is felfogadott havi 15 000 fontért, hogy őrizzék a kapukat, miután egy hónappal a beköltözését követően megtanulta, hogy a nyilvánosságnak és a népszerűségnek is megvannak a maga hátrányai. A bennfentes hozzátette: „Látja ő a dolog vicces oldalát is, de nagyon érzékeny lány és tudja, hogy nincs értelme kockáztatni a saját biztonságát.”