Floridai otthonának közelében, családi körben búcsúztatták el Davy Jonest, a The Monkees múlt héten, szívrohamban elhunyt énekesét - írta meg a Female First. A hamvasztáson csak a szűk család volt jelen, felesége Jessica Pacheco és négy korábbi házasságból származó lánya.

A tervek szerint a hamvakat Manchesterbe - Jones szülővárosába -  fogják szállítani, és a jövő héten nyilvános szertartáson is búcsút vesznek a világhírű énekestől. Az Egyesült Államokban is tartanak majd egy megemlékezést, de még nem dőlt el, hogy Los Angelesben vagy New Yorkban rendezik meg.

Egyik lánya Facebookon üzent a rajongóknak: „Elárasztott engem és családomat az emberek támogatása és szeretete, és sokan elmondták, hogy nem vagyunk egyedül a gyászunkban. Köszönjük, hogy általatok kevésbé érezzük magunkat elveszettnek. Apa és én legtöbbször a zenén, az előadásokon és a  zeneszerzésen keresztül teremtettünk kapcsolatot egymással. Azok az órák amikor csak ültem és néztem a koncerteket, őszintén a legnagyszerűbb és legértékesebb pillanataim közé tartoztak."