Kelemen Anna a Frizbi felvételén (igen, most elment) beszélt a múltjáról, tudományos terveiről és megnövelt, 700 köbcentis óriásmelleiről - írja a Bors. „Az elején azért mentem bele a filmezésbe, mert szexuálisan éretlen voltam, és eldöntöttem, hogy a profiktól akarok tanulni. Hibának azonban sem ezt, sem azt nem tartom, hogy kokainoztam. A drog volt a legjobb barátom, elmúltak tőle a gátlásaim, de két éve nem nyúltam hozzá” – mondta Kelemen Hajdú Péternek.

„Most már hétszáz köbcentis implantátumokat viselek. Tudod, mindenben a nagyot szeretem” – tette hozzá a korábban szegélytéglával fotósra támadó explaymate, akinek képeivel nem visszaélnek a különböző escort ügynökségek: ő maga adta el nekik a felvételeket. „Sok aktképet eladtam, ezeken valóban én vagyok. Elég nagy rá a kereslet, de aki kiválasztja a szexpartnerét a képek alapján, az végül nem velem találkozik” – mondta Kelemen, aki azt állítja, tudományos könyvet ír.

„ A kézirat már elkészült, társadalomelméletről, társadalomtudományról szól. A címe: Monitorvilág” – mondta Kelemen, aki annak is örülne, ha csak 5 ezer darab fogyna a könyvből, de elgondolkoznának rajta az emberek.