VV Kingának 16 kilót kell fogynia a Playboy fotózásig

2012.03.09. 08:02

A VV5 hisztigépének 70 kilóról 54-re kell fogynia 5 hét alatt, hogy a Playboyban szerepelhessen. Kutai Kinga 16 kilót hízott 5 hónap alatt, ettől a súlyfeleslegtől kell szinte azonnal megszabadulnia, az ugyanis szóba sem jöhet, hogy ne fotózkodjon meztelenül: biztos régi álma válik valóra a Playboy szerepléssel.

Gőzerővel fogyózom azóta, hogy kijöttem a villából, és hét kilótól már sikerült megszabadulnom. A villában a bokszhét alatt beleszerettem ebbe a sportba, amióta kijöttem, Miló Vikihez járok edzeni. Emellett hetente egyszer zsírbontásos testkezelésre járok. Kaptam szétválasztó diétát is, amelyet szigorúan be is tartok” – mondta a Blikknek VV Kinga, akit edzője nem is kábít azzal, hogy ennyit tud fogyni, de az biztos, hogy szálkásabb lesz.

A lap által megkérdezett orvos szerint kifejezetten kockázatos ilyen gyorsan ilyen sokat fogyni: „Hetente ez 3 kiló mínuszt jelent, ami nagyon megviseli a szervezetet. A folyamatos edzésekkel a vitaminok távoznak a szervezetből, ezeket nagy mennyiségben kell pótolni. Orvosi felügyelet nélkül nem szabad ilyesmibe belefogni” – nyilatkozta dr. Kóczán István. Ha minden jól megy, VV Kinga az április Playboyban mutatja meg újra, amit a villában már mindenki láthatott.

977599 1326200084 960x721 000000
Fotó: Hajnal András