Susan Boyle hiába nyert 22 millió fontot, teljesen nyilvánvaló, hogy nem fogja azt egyszerre elverni - írta a Dilymail. A Britain’s Got Talent győztese úgy tűnik nem tudott ellenállni a leárazásnak, amivel a helyi Poundland kecsegtetett, így egy szatyornyi cuccal távozott az üzletből, mielőtt felpattant volna a buszra.

A skót származású Boyle fekete kabátban és nadrágban sétálgatott a blackburni áruházban, mint bármely más vásárló. Az egyik megdöbbent vásárló így beszélt erről a : „Úgy mászkált a polcok között, mintha mi sem lenne természetesebb ennél. Tiszta őrület, ha arra gondol az ember, mennyi pénzt nyert, s mégis úgy tűnik, ez egyáltalán nem változtatta meg az életét.” A vásárló azt is meglepődve tapasztalta, hogy Boyle ahelyett, hogy rendelt volna egy taxit, inkább előkotorta a 2,20 fontos jegyre valót a tárcájából és buszra szállt, hogy hazajusson a régi lakótelepi bérházába. Az 50 éves, sokak által SuBo-nak becézett énekesnőnek van ugyan egy luxus kéglije is, azonban azt csak a próbák idején használja, egyébként továbbra is a megszokott régi házban lakik.

Az énekesnő, aki 2009-ben vált egy csapásra híressé, mindig arról beszélt, hogy nagyon óvatosan bánik a pénzzel. „Azért, mert nagyon gyorsan szereztem hírnevet, és ezért nagyon félek attól, hogy ugyanilyen gyorsan eltűnhetek a süllyesztőben. Mai napig aggódom emiatt, bár mára azért már nyugodtabb vagyok e tekintetben.”