Leonardo DiCaprio nem hajlandó dezodort használni, és fürdeni is ritkán fürdik. Az ok a környezetvédelem - írja a Female First.

A 37 éves színész barátnője Erin Heatherton nem fogadja kitörő örömmel, hogy DiCaprio büdösödik. A dezodor probléma akár tönkre is teheti a színész szerelemi életét.

„Hetente csak pár alkalommal zuhanyzik, és nem használ dezodort, mert természetellenesnek tartja.”- nyilatkozta a névtelen forrás. „Erin nagyon szereti Leot, de úgy érzi, barátja jobban szereti a világot, mint őt.”

A színész rápörgött az újrahasznosításra is, de eközben irgalmatlan kupleráj van a konyhájában, amit Heatherton nehezen visel.

A National Enquirernek nyilatkozó ismeretlen forrás szerint Erin figyelmeztette Leot, hogy takarítson és változtasson a személyes higiéniához való viszonyán, különben elveszítheti őt.

Nem DiCaprio az egyetlen aki nem arról híres, hogy gyakran fürödne. Robert Pattisont is érték már vádak a stáb részéről a Twilight forgatása során. „Büdös. Sosem zuhanyzik, és ez baromira zavarja az embereket. Tökre bűzlik”- mondta el egy közeli forrás.