Norvég parlamenti képviselő rázza a csöcseit egy klipben

tt
2012.03.22. 15:00 Módosítva: 2012.03.23. 09:43

A 29 éves norvég, egersundi parlamenti képviselőnő élt a lehetőséggel, és igent mondott a bergeni Empty Bottles Broken Heart zenekar felkérésére. A banda Big Girl című klipjében szerepel a képviselőnő, Jette F. Christensen. "Nagyon fontosnak tartom, hogy támogassam a helyi művészeket, és segítő kezet nyújtsak" – nyilatkozta a szociáldemokrata Norvég Munkáspárt képviselőnője. Hozzátette, hogy a banda tagjai jó barátai.

A képviselőnő az alábbi klipben körülbelül a negyvenedik másodperctől látható, ő a szőke hajú, csöcsös, fehérruhás nő, akinek sokszor látható a dekoltázsa a kétperces klipben.

Nem először fordul elő a világban, hogy egy politikusnő a munkájától távol eső dologban mutatja meg tehetségét. Hat cseh politikusnő szexi naptárral ünnepelte, hogy a női nem egyre több szerepet kap az ország dolgainak irányításában. Egyelőre nem akadt még arra példa itthon, hogy valamelyik képviselőnőt viszontlássuk akár Fluor egyik klipjében, de a gondolattal eljátszunk. Ön melyik politikusnőt látná viszont egy klipben? Szavazzon!

Ön melyik politikusnőt látná szívesen egy klipben?