Szabó Zsófi és Berki Krisztián szakításuk óta nem nyilatkoztak arról, hogyan lett vége ilyen gyorsan a közös tetoválással súlyosbított szerelmi idillnek. Továbbra sem lehet tudni, hogy miért szakítottak – bár a Bors szerint Szabó Zsófinak elege lett Berki balhéiból, Berkinek elege lett, mert az Egyesült Államokba költözik, a Blikk szerint pedig Berki összejött volt nőjével, Sónyák Szilviával az Egyesült Államokban.

Mondanánk, hogy az egész történetből csak az igaz, hogy Berki Amerikában van, mert a Facebookon is folyamatosan erről sztorizik, és a napilapok is ténynek veszik a dolgot, de feljelentőnk szerint tegnapelőtt itthon vacsorázott egy nála alacsonyabb férfi társaságában.

A félreértéseket viszont el kell oszlatni, így a kedd reggeli Mokkában is szenteltek szűk tíz percet a történetnek. Nem, nem Berki Krisztián vagy Szabó Zsófi volt a vendég, hanem Berki exmenyasszonya, Sónyák Szilvia, és annak új pasija, Busai Attila, amúgy az FTC labdarúgója. Hiszen mivel is lehetne jobban szentesíteni egy kéthónapos kapcsolatot, mint egy ilyen témájú beszélgetéssel.

Sónyák leszögezte: Berkivel nincsenek együtt, a pár nem miatta szakított, és igaz, hogy volt Amerikában március elején, de a csapattársaival fitneszversenyzett, és nem a férfivel tartózkodott ott. Demcsák Zsuzsa kérdésére azt is kifejtette, hogy múlt augusztusban, szakításuk után azt mondta volna, hogy talán összejönne vele, de mára tudja, hogy nem őt rendelte neki a sors.

Sónyák azt is elmondta, Berki nagyon csalfa, emiatt volt hullámzó a kapcsolatuk, hiszen többször kiderült, hogy megcsalta. De "nagyon jó duma van ott", ő meg naiv volt és szerelmes. Persze azt nem mondaná, hogy Szabót megcsalta, mivel "mindig olyan szépen beszélt Zsófiról, hogy nagyon pozitív lány, hiába fiatal, házias, figyel a kutyára, szóval nekem az a meglepetés, hogy szakítottak".

Ezek után jött Demcsák jó ízléssel elhelyezett kérdése az exmenyasszony jelenlegi férfijéhez: "Te Krisztiánt hová helyeznéd el a férfitársadalomban, a nőkhöz való hozzáállását tekintve?" - amie Busai csak annyit mondott, egyáltalán nem ismeri Berkit, csak az újságokból, azok meg csak botrányokról írnak.

A megfejtéshez nem kerültünk közelebb, bár ez valószínűleg kimondható lett volna egy nő hülyére vétele, és pasija megalázása nélkül is, de hát valamivel ki kell tölteni az adásidőt. Az igazságot meg Berki majd úgyis bevallja egy őszinte interjúban lyuksógorának, csak győzzük kivárni. Aztán jöhet a tippmix, hiszen a férfinek elég szép felhozatala van magyar celebnőkből, Kapócs Zsókától Oszter Alexandrán át Szabó Zsófiáig, valami csak jut még, igaz, eljegyzési gyűrű már nem biztos, hiszen abból már legalább három kiment (Sónyák, Kapócs, Oszter).