A Bors híre szerint Kondákor Zsófia a Jóban rosszban színésznője is számos alkalommal utazott az arab országba - osztotta meg a Bors.

A színésznő még modell korában járt többször is kint.

– Tíz évvel ezelőtt voltam ott először. Egy ékszerkatalógus fotózására mentem, legalábbis az ügynökség úgy küldött ki. De nem volt fotózás, helyette mindennap elvittek minket egy partira, ahol sok csinos lány és helyi férfi volt, úszkáltunk a medencében, röplabdáztunk, biliárdoztunk. Négy nap múlva felhívtam az ügynökséget, hogy még mindig nem volt fotózás, azt mondták, nyugodjak meg, megkapom a napidíjamat, ha nem lesz fotózás, akkor is. Egy hétig voltam kint, aztán hazajöttem – mondta el Kondákor.

A színésznő állítólag nem is sejtette, miért van annyi szép lány a bulikon.


– A harmadik alkalommal vált világossá számomra, hogy igazából mi is folyik ott. Egy svéd lány avatott be, mi a helyzet, hogy vannak prostik és vannak modellek. Én a modell kategóriában voltam kint, azért voltunk ott, hogy emeljük ezeknek a buliknak a fényét Megjelent ott például Naomi Campbell, meg mindenféle ország szépségkirálynője is, akik presztízst jelentettek. Magyar lányokkal is találkoztam kint, voltak köztük prostik is, de olyat nem láttam, aki ismert lett volna – tette hozzá a színésznő.

Kondákornak állítólag egy herceg is udvarolt, akitől egy smaragd fülbevalót is kapott, de a lány visszautasította a közeledését. Kondákor Zsófia számításai szerint ötször-hatszor járt kint, míg a herceg megunta a sikertelen próbálkozást.

Kondákor nemrégiben azért került a lapokba, mert a Glamour idei díjkiosztóján részegen kollégájára nyomult. A színésznő a Mokka mai adásában azt mondta, hiába vannak félreérthető fotók semmi olyan nem történt, mint amit a képek sugallnak. " Nem gondolom, hogy vissza kéne fogni magunkat, csak azért mert a fotósok ott vannak. Ittam, de ebben nem találok semmi különlegeset" - nyilatkozta a színésznő.