Orvosai szerint akár örökre lesántulhat, ha nem műtik meg a műsorvezetőt – írta a Bors. Az Olaszországban pihenő Gianni Annonit még 17 éves korában focizás közben érte baleset, levált bal térdporcának egy darabja, ebből erednek egészségügyi gondjai.

„23 éves voltam, amikor egy helyben fordulást követően megint levált a porc, és elszakadtak a szalagok is. Mindez szintén a bal lábamon. Megint műtőasztalra kerültem. Ekkor már azt mondta a doktor, hogy kevesebbet kellene sportolnom, de hiába figyelmeztetett, számomra a mozgás öröme mindennél többet ér.” Nem hagyta abba a sportolást, snowboardozni kezdett. Később még két alkalommal műtötték meg, de most újra megoperálják.

"Most azért műtenek, mert húsz éve élek egy alapfájdalommal a lábamban, amitől rosszul tartom magam, ennek pedig az a következménye, hogy a jobb csípőm és a vállam is rendellenes terhelésnek van kitéve." Nem ez az egyetlen pech az életében, elmondása szerint éttermének konyhai elszívója gyulladt ki, de nagyobb kár nem történt.

A katasztrófavédelem szerint azonban csak annak a háznak a kéménye mellett keletkezett tűz, ahol az étterem van. Csak éppen öt emelettel lejjebb.