Mel B ausztrál állampolgárrá szeretne válni, ezért teljes munkaidős munkája - a Dancing With The Stars házigazdája - érdekében Syndeybe költözött - írta a Femalefirst. A 36 éves egykori Spice Girl - aki már az ausztráliai X-Faktor zsűrijében is dolgozott korábban - Sydneybe költözött és "teljes időben" ausztrállá szeretne válni.

"Szeretnék ausztrál állampolgár lenni. Már egy ideje sok időt töltök itt, bár mondhatjuk úgy is, hogy minden időmet itt töltöm" - nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Az énekesnő az elmúlt 18 hónapban folyamatosan ingázott Los Angeles és Ausztrália, illetve szülőhazája, Anglia között, mígnem úgy döntött, véget vet ennek, ennek érdekében már le is szerződött a helyi EMI kiadóval.

Mel B férjével, Stephen Belafonteal, és gyermekeikkel egy Sydney keleti külvárosában található bérelt házba költözött, de eközben állandó lakást keresnek, lehetőleg Phoenix iskolájának közelében. "Én már itt tervezek tovább. Mindnyájan boldogok vagyunk itt. Remélhetően ez sokáig így is marad" - mondta egy ausztrál lapnak.