Komoly fegyelemről és állatbarátságról tett tanúbizonyságot a már ufót is látott Tatár Csilla a kedd reggeli Mokkában, amikor megsimogatott egy fehér nyulat. A nyúlfóbiás műsorvezető magától ment oda vendégéhez, és az ölében heverő nyulat simogatni kezdte. A műsorban a húsvéti ajándéknyulak sorsáról beszélgettek a Noé Állatotthon egyik munkatársával, aki egy kifejlett fehér házinyulat pihentetett az ölében.

"Ez a nyuszi már egy kifejlett példány?" - kérdezte elsőre riadtan Tatár Csilla az ivartalanított baknyúltól. Később megtudtuk, hogy Joshi Bharat megunt nyulát majdnem megette régen a szomszéd, majd következett a nagyjelenet: "én most odamennék és megsimogatnám" - határozott Tatár, mire Bharat felajánlotta, hogy megfogja a kezét. Tatár enélkül is diadalmaskodott, és kijelentette: "annyira kis édes, meg hogy a múltkori beégésemet egy kicsit kompenzáljam. Azok nagy nyuszik voltak, ez kicsi" - jelentette ki

Emlékezetes volt Tatár Csilla hitchcocki visongatása és menekülése, amit a március 9-i Mokkában mutatott be. Akkor tenyésztők három óriásnyulat hoztak be a stúdióba. Az állatok békésen legelték a szőnyeget, tűrték Kárász Róbert simításait, mígnem a műsorvezető az egyik jószágot felkapta (10 kilós állatról van ám szó), és Tatár Csilla ölébe próbálta passzolni. Tatárból ekkor kitört az őspánik, a sírás kerülgette, de túlélte a megpróbáltatást. A rossz emlékekkel magyarázta később a heves reakciót.