18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Edinát rendesen megrakták az Édenben

2012.04.04. 22:29

Tegnap már szóltunk, hogy Edina és Máté, az Éden Hotel 2 szerelmespárja hosszú kergetőzés után végre valódi szexbe bonyolódott, de akkor még csak előzetest tudtunk mutatni az egymásnak esésről. Íme a második, bővített és javított kiadás, akinek meg Edina nyögései érdekesek, az ide kattintson. Sajnos a takaróhasználat miatt imitt-amott úgy néznek ki, mint két szumózni vágyó óriás amőba.

Edina utólag roppant elégedett volt Máté és önmaga teljesítményével: "a Máté az top 10, tízesre osztályoznám. Mátéval nagyon jó volt együtt lenni, mondhatnám, hogy a hozzá fűzött reményeket beteljesítette, úgyhogy egyáltalán nem csalódtam benne, sőt!” – fejtette ki partnerével kapcsolatos véleményét. Önmagát pedig a következő szavakkal dicsérte: "A visszajelzések alapján ki merem jelenteni, hogy nem vagyok rossz az ágyban. Akár mondhatom azt is, hogy tízes, ha osztályozni kéne saját magamat." Hogy mit mondott Máté? "Történt, ami történt, szerintem neki is jó volt, nekem is.” Széép.