A ciki hajú mokkás exműsorvezető kínosnak tartja, de mégis beszél róla, hogy ufót látott a Szentendrei-szigeten. „Halál kellemetlen ez az egész. Még a számon is hülyén jön ki, hogy ufót láttam” – mondta Havas a Blikknek.

„A feleségem Teneriféről jött, én pedig kimentem elé a reptérre. Késett a gép, éjjel egykor indultunk haza Schwechatról. Három óra tíz perckor értünk a Kisoroszi kezdete táblához. Ahogy közeledtünk, mondtam a feleségemnek, hogy ilyen furcsának még nem láttam a holdat. Azt mondta, az nem a hold. Vérnarancsszínű valami lebegett a falu fölött. Amikor először megláttam, holdsarló alakja volt. Lelassítottam, s láttam, hogy alakot váltott. Hirtelen ebből a holdsarlóalakból egy „S" betűvé alakult” – folytattaa tévés személyiség, aki nem fotózta le a lassan mozgó fényes dolgot, indoklása szerint „a faluban lévő házak miatt”.

Ön szerint mit látott Havas?

Azért azt megjegyezte, hogy sosem vezet ittasan, és továbbra sem hisz az ufókban.

Pedig az ufóészlelés nem is olyan ritka dolog celebkörökben, Miley Cyrus apja le is fotózta, amit látott, egy okleveles villamosmérnök szerint pedig Hajdú Pétert energiái miatt követik a földönkívüliek.