Lindsay Lohan állítólag megvert egy nőt a Standard Hotelnél, és bár a színésznő tagadta az esetet, most egy ott dolgozó férfi azt állítja, látta Lohant a helyszínen.

Az áldozat, Marisa Dugas feljelentést tett a Los Angeles-i seriff hivatalában. A nő azt állítja, hogy a hotel bárjában volt, amikor odament Lohan asztalához, és egy sráccal kezdett beszélgetni. Erre Lohan ellökte őt. A színésznő viszont azt állítja, egész este otthon volt.

A férfi aki a TMZ-nek mesélt az éjszakáról azt látta, hogy Lohan ott ült pár emberrel. Dugas nem messze tőlük ült le, és egy sráccal kezdett beszélgetni. Valaki a társaságból jéggel kezdte dobálni, erre Dugas ideges lett, és dulakodás tört ki az asztalnál ülők és a nő közt. A nőt kikísérték a klubból, miközben hisztérikusan zokogott, és azt ismételgette, hogy Lohan bántalmazta, de az orvosi segítséget visszautasította.

Nincsenek képek arról, hogy Lohan a helyszínen volt-e a verekedéskor, de a szemtanú szerint a szálloda hátsó részét figyelő videókamerák felvételein látható a színésznő. A férfi a rendőröknek is elmondta, mit látott.

A seriffi hivatal háromszor is kérte a hoteltől a kamerák felvételét, de a hotel menedzsmentje elutasította a kérést.