A Fókusz úgy tudja, Cristofelt négy rendőr kísérte be hétfő délután a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, majd elengedték. A kubai valóságshow-hőst exe, Veronika jelentette fel: múlt hét csütörtökön Cristofel megverte és levágta kedvenc plüssállata fejét egy késsel.

"Tájékoztatjuk, hogy 2012. április 12-én a rendőrség állampolgári bejelentésre intézkedett egy Budapest, VIII. kerületi magánlakásban.
Az üggyel kapcsolatban 2012. április 15-én egy nő a BRFK VIII. kerületi kapitányságán feljelentést tett. A BRFK VIII. kerületi kapitánysága nyomozást rendelt el súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt. Az üggyel kapcsolatban tanúkihallgatások történtek, illetve egy főt gyanúsítottként hallgatott ki a nyomozóhatóság" – áll a BRFK közleményében.

A Velvet tudomására jutott, hogy Veronikát a rendőrség hétfőn kora délután hallgatta ki az ügyben. Úgy tudni, beadta a látleleteket a feljelentéshez. A súlyos testi sértés vádját a zárójelentésen szereplő agyrázkódás miatt tartják jogosnak ügyvédjével. Azt is megtudtuk, hogy Veronika és ügyvédje bízik az igazságszolgáltatásban.

A Velvetnek a bekísérés előtt nem sokkal sikerült beszélnie Cristofellel, aki már akkor számított rá. "Nagyon magam alatt vagyok, és nem kéne ennyit hazudozni. Nem vertem meg. Szerintem azért ment a mentőkhöz, mert megijedt" - mondta a kubai srác, aki még nem tudja, ki fogja védeni, de karakán srác, ezért felkészült. "Nem akarok ellene harcolni, de ha akar, felveszem a kesztyűt. Ha keres a rendőrség, állok elébe. Egy normális nő azt csinálta volna, hogy nem is szól senkinek, hanem büszkén továbbsétál. Ezek szerint a mai napig érdeklem." Cristofel arra viszont nem látott sok esélyt a kihallgatás előtt, hogy komoly büntetést kapjon: "Ha én ezért börtönbe kerülök, akkor nem a Földön élek, hanem a Marson" - mondta a pár órája kihallgatott férfi.

Azóta nem értük el Cristofelt, akinek a telefonja ki van kapcsolva – a Facebook oldaláról pedig törölte az elmúlt napok eseményeit.