Simon Cowell szerint Mezghan Hussainyvel való eljegyzése nagy hiba volt, de búcsúajándékként egy 5 millió fontos házat vett neki - írta a Female First. Az X-Faktor 52 éves főnöke 2010-ben, Valentin napján kérte meg a csaj kezét, de elég hamar megbánta döntését az azt követő történések tükrében.

Cowell végül egy 5 millió fontos lakást vásárolt búcsúajándékként, valamint elismerte, hogy "reménytelen baráttá" avandzsált az új, egyébként nem engedélyezett önéletrajzi könyvben, a "Simon Cowell magánélete"-ben. "Nem hibáztatom őt. Vonzom az őrült nőket. Én bátorítom az őrült viselkedést, és őrültté teszem őket. Vonzom a nehezen kezelhető személyiségű embereket. Bőven van részem hisztiben, könnyekben és küzdelmekben, mindenben ami kell egy jó kis drámához. Az én életem nem mondható unalmasnak" - idézte a lap.

A januári pletykákat megerősítve a dollármilliomos hozzátette: "Meglehetősen bonyolult a kapcsolatunk. Tartunk egy kis szünetet, de még mindig közel vagyunk egymáshoz. Sérülékeny vagyok, de nem szélsőségesen, hanem valahol a közöny és a túlzott sérülékenység között. Nem tudom, valaha is meg fogok-e nősülni, de jelenleg boldog vagyok így."

A pasi amúgy nem teljesen ép, az a hír járja, hogy fizet exnőinek azért, hogy megszokott életvitelük legyen.