18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bréking: új szexpózok az Édenben

2012.04.18. 22:22

A héten Máté és Edina elvesztették "az Éden Hotel 2 szexelő párosa" címet, amikor Anikó megdolgoztatta Leventét a paplan alatt. Ideje volt belehúzniuk, meg is tették. Első videónk ráadásul azt az idilli pillanatsort is bemutatja, amikor dugás közben megbeszélik: egyikük sem akart effélébe bonyolódni a Viasat3 realityjében. A szexet egyébként huncutkodásnak nevezik, jaj, sírás lesz ebből, nem cukrászda.

A második videó azért is érdekes, mert a kölyökképű fiú és naivája a takaró alatti reszelés új koreográfiáját mutatja be. Valószínűleg az összes magyar realityceleb-aspiráns tudja már, ha tévéműsorban akar szexelni, azt csak éjszaka szabad, ágyneműsátor alatt javallott. Eddig Mátéék is tartották magukat az aranyszabályhoz, most viszont lecsúszott róluk a fehér lepedő. Az egyik jelenetben emiatt Edina lovaglótehetségét, egy másikban a lány derék körül hurkává összegörgött pólóját csodálhatjuk meg. Bónusz, a "lány hasonfekve, fiú fölötte" póz, amilyet még nem láttunk az Édenben.