A Blikk híre szerint elvette a bank a Sarka Kata nevén lévő Audi A3-ast, mivel az asszony hónapokig nem fizette a hitelt, így automatikusan felkerült a Központi Hitelinformációs Rendszerre (KHR), régi nevén BAR-listára is.

A család egyik barátja állítja a lapnak, az autóhoz nincs sok köze Sarkának, mindössze az ő nevén van a hitel, de azt más vette és más is használta a járművet. "Szívességből megengedte, hogy a nevére vegyék fel a hitelt. Nem is volt gond addig, amíg ez a kedves ismerős fizette a törlesztőrészleteket, ami, tudomásom szerint, körülbelül százezer forint volt havonta. Az utóbbi időben azonban elmaradt a törlesztéssel. Kata nevén volt a hitel, ezért a tartozást tőle akarta behajtani a bank" - mondta a Névtelen Informátor.

Annak viszont, hogy Hajdúnénak nincs sok köze az autóhoz némiképp ellentmond, hogy pont ezzel a kocsival szenvedett balesetet négy évvel ezelőtt. Akkor a most hárommillió forintot érő autóban mintegy kétmillió forintos kár keletkezett. A hírhez sem Hajdú Péter, sem az asszony nem kívánt hozzászólni.