Rihanna családja szeretné, ha az énekesnő egy kis időt szakítana rájuk és hazautazna Barbadosra - írta a Femalefirst. Amikor épp nem dolgozik egész álló nap, a 24 éves énekesnő világszerte bulizással tölti az éjszakáit. A hozzá legközelebb álló és számára legkedvesebb kisöccse, Rorrey bevallotta, nagyon örülne annak, ha nővére szakítana időt arra is, hogy meglátogassa őket Barbadoson.

"Ri azt mondja, honvágya van és hiányzik neki a családja és Barbados. Én azt szeretném, ha hazajönne és velünk élne egy kicsit. Nagyon kimerült, vannak napok amikor 13 órát is dolgozik. Már 14 évesen elkezdett bulizni, klubokba járni és alkoholt fogyasztani. Ez a Karib-szigetei élet velejárója. Mindenki vidám... érted, mire gondolok. Ri szereti a bulikat, ahogyan én is. Ha úgy néz ki, mintha depressziós lenne, az azért van, mert nagyon keményen dolgozik és szüksége van a családjára" - idézte a lap a testvért.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a kívánság még jó darabig beteljesületlen marad, mivel az énekesnő momentán Angliában keres otthont, ott tervezi tölteni a nyarat az új divat-valóságshowja forgatásán. A forrás szerint Rihanna azért megy Angliába, hogy leforgassa a Sky Living című valóságshow-t, és úgy döntött, a forgatást követően letelepedik a szigetországban.