December óta zaklatják a VV5 plázacicáját, VV Dyának pedig most lett elege az egészből, úgyhogy a rendőrséghez fordult - írta a Blikk. Az exvillalakót egy középkorú nő üldözi rajongásával, fia pedig szerelmével:

"Először ennek a nőnek a fia keresett meg, írt egy levelet, amelyben arra kért, hogy barátkozzunk, majd otthagyta a postaládámban. Nagyon kedvesnek találtam, fel is vettük a kapcsolatot e-mailen keresztül. Ő soha nem volt tolakodó. De egyszer csak megtalált az anyja, aki arra kért, vele is legyünk barátok. Váltottunk néhány levelet, majd karácsonykor egyszer csak ott állt a bejárati ajtóm előtt egy hatalmas ajándékkal. Onnantól kezdve elindult a pokol. Ha két napig nem válaszoltam a fia emailjére, már szóvá tette, napi 5-6 levelet írt. Aztán valahonnan kiderítette a vonalas számom, és elkezdett hívogatni. Volt, hogy három órán keresztül állt a bejárati ajtóm előtt, és hallgatózott" - mesélte a lapnak VV Dya, akinél akkor let be a pohár, amikor hosszú idő után visszadugta az asszony miatt kihúzott vonalas telefonját, de egy hívás kezdeményezésére sem volt ideje, mert zaklatója egyből csörgött. Az explaymate ekkor fordult a rendőrséghez, rajongóinak pedig megírta, hogy hagyják őt békén.

"A fiú teljesen kibukott, azt mondta, rettentően szerelmes belém, és ha megszakítom vele a kapcsolatot, azt ő nem éli túl. És kérte, hogy az anyja miatt ne haragudjak, még egy hatalmas rózsacsokrot és egy plüssmacit is küldött ajándékba". VV Dyának az eset óta a napokban leeresztették a kocsija kerekeit, ő pedig gyanítja, ennek az ügynek a szereplői állnak a dolog mögött.