Jessica Simpson már tejfakasztó buliján hatalmas hassal vett részt, azóta pedig több mint 1 hónap telt el, de az énekesnő még mindig nem szült. Április 30-án, kilenc nappal a kiírt időpont után férjével kocsikázni mentek (a Daily Mail szerint ez egy jól bevált módszer a szülés megindítására, akárcsak a curry), de még mindig nincs hír gyerekről, ennek megfelelően a celeb-barátnők Twitteren uzgulnak Simpsonért.

„Megvan már Jessica Simpson babája? Kezdek aggódni” – írta Katy Perry pár napja, Chelsea Handler amerikai színésznő pedig szintén aggodalmát fejezte ki mikroblogján: „Hogy lehet, hogy Jessica Simpson még mindig nem szült? Ijesztő!” – írja Handler. Még a jövendőbeli nagypapa is Twitteren fejezi ki érzelmeit: „Még számolom a napokat, amíg nagypapa leszek megint! Imádkozzatok Jess-ért!” – írja Joe Simpson.

A Jersey Shore éppen terhes Snookija is Simpsonról beszél, igaz, ő pont arról, hogy az énekesnő számára az elrettentő példa, azért nem eszik gyorskaját terhessége alatt, mert nem akar úgy kinézni, mint ő. „Meghalnék, ha akkorára híznék” – mondta Snooki a Us Weeklynek.