Új hollywoodi talkshow indul, amit azzal hirdetnek, hogy Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana és Sarah Silverman is elárulja, milyen pózban szeret szexelni - még sokminden mást is elmesélnek majd állítólag Amanda de Cadenet-nek.

Paltrow a teaserben mindenesetre csak annyit árult el, alul szeret lenni, a humoristaként ismert Silverman szintén a misszionárius pózra esküszik, de az Avatar 33 éves színésznője Zoe Saldana többet is elmond magáról: „Szeretem a misszionárius pózt, és térdelni is szeretek. És fent is szeretek lenni. Meg a kutya-pózt is szeretem, és állva is jó” – mondta Saldana, aki jelenleg Bradley Cooperrel jár.

A 74 éves Jane Fonda is hasonlóan nyíltan beszélt szexuális életéről: „Bár még elég hajlékony vagyok és tudok térdelni, már nem olyan kényelmes, mint azelőtt, hogy térd-protézist kaptam volna. Ezért jobb szeretek lefeküdni, vagy az ölébe ülni”.

A 'The Conversation With Amanda de Cadenet' című tévéműsor producere egyébként Demi Moore, aki a hollywoodi körökben jól ismert, egykor színésznőként és fotósként dolgozó 39 éves Cadenet-nek régi barátnője - írja a Daily Mail.