Hillary Clinton nem akar Jason Segel anyja lenni

2012.05.02. 11:50

A színész korábban azzal viccelődött, hogy az Egyesült Államok egykori First Ladyje szerepelni fog a népszerű sitcom sorozatában, az Így jártam anyátokkal-ban, azonban miután ez Hillary Clinton fülébe is eljutott, Segel egy vidám hangulatú levelet kapott tőle, amiben egyértelművé tette a színész számára, hogy még egy köszönés erejéig sem fog felbukkanni a tévésorozatban.

Jason Segel így mesélt erről a Késő este Jimmy Fallonnal című talk showban: "Mindenki azt kérdezgette tőlem, mikor megjelentem a vörös szőnyegen, vagy bárhol máshol: Ki lesz az anyád? (a sorozatban). Én meg mindig azt válaszoltam viccelődve, hogy Hillary Clinton. Aztán kaptam egy emailt. Egy elutasító levelet, Hillary Clintontól."

A Politico weboldal hétfőn jutott hozzá az illusztris elutasító levél másolatához, amiben még Jason filmjei is meg lettek említve, például a Lepattintva és a Muppets. "Érdeklődéssel olvastam, hogy szívesen szerepelne velem a képernyőn. Képzelheti, milyen elfoglalt vagyok pillanatnyilag, de talán egyszer tudok majd segíteni, hogy elfelejtse Sarah Marshallt... újra. Az egyetlen kikötésem, hogy a Muppets szóba sem kerülhet, és ez nem alku tárgya. Addig is fogadja jókívánságaimat és sok sikert kívánok a karrierjéhez" - írta az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi külügyminisztere.